• Radno vrijeme: 24/7
4.9/5 - (224 votes)

Prevoz pokojnika iz Njemačke u Bosnu i Hercegovinu

Prevoz pokojnika iz Njemačke u Bosnu je jedan od bitnih zadataka za organizaciju dostojanstvenog prevoza pokojnika. Naša specijalizirana usluga za prevoz pokojnika iz Njemačke u Bosnu i Hercegovinu nudi vam brz, siguran i pouzdan transport uz potpunu administrativnu podršku. .


Zašto odabrati našu uslugu za prevoza pokojnika?

Naš tim stručnjaka ima dugogodišnje iskustvo u organizaciji prevoza pokojnika na relaciji Njemačka (Deutschland) -Bosna i Hercegovina. Uz našu uslugu, možete računati na:

  • Brzu i efikasnu organizaciju prevoza: Zahvaljujući našem iskustvu i poznavanju međunarodnih procedura, omogućavamo brzi transport, uz minimalne formalnosti za porodicu.
  • Dostojanstven prevoz: Naša vozila su specijalno opremljena za siguran transport pokojnika, uz poštivanje svih sanitarnih i pogrebnih propisa.
  • Potpuna administrativna podrška: Mi ćemo se pobrinuti za prikupljanje svih neophodnih dozvola i dokumenata kako biste imali mir u ovim teškim trenucima.

Dokumentacija

Naša usluga prevoza pokojnika iz Njemačke u Bosnu i Hercegovinu uključuje potpunu organizaciju i rješavanje svih potrebnih administrativnih procedura. Zahvaljujući dugogodišnjoj saradnji sa stranim ambasadama i nadležnim institucijama, osiguravamo brzo i efikasno pribavljanje svih potrebnih dokumenata za međunarodni prevoz pokojnika. Naš tim preuzima cjelokupni proces, od prikupljanja dokumentacije do izdavanja potrebnih dozvola, tako da porodica ne mora brinuti o administrativnim formalnostima. Time vam pružamo mir i sigurnost u teškim trenucima, uz osiguranje da će sve biti urađeno profesionalno i u skladu sa važećim zakonima.

Kako organizujemo prevoz pokojnika?

Proces prevoza pokojnika ili preminulih iz Njemačke u Bosnu i Hercegovinu počinje vašim kontaktom s nama. Nakon što dobijemo osnovne informacije o lokaciji pokojnika i odredištu, naš tim odmah preuzima organizaciju. Ovo uključuje:

  • Prikupljanje potrebne dokumentacije: Sve dozvole, potvrde o smrti i sprovodnice.
  • Transport specijalnim vozilom: Naša vozila su opremljena za dugotrajne međunarodne prevoze, uz poštivanje svih sigurnosnih propisa.
  • Fleksibilnost u odabiru sanduka: Nudimo razne vrste kovčega prema željama porodice, uključujući drvene i metalne sanduke.

Cijena prevoza pokojnika iz Njemačke u BiH


Cijena prevoza pokojnika varira ovisno o udaljenosti i specifičnim potrebama porodice. Nudimo transparentan sistem obračuna, pri čemu su svi troškovi jasno istaknuti unaprijed. Naša usluga uključuje:

  • Kilometraža: Cijena se računa prema pređenim kilometrima.
  • Kovčezi: Imamo širok izbor kovčega po pristupačnim cijenama.
  • Dodatne usluge: Pripremanje pokojnika za transport, prikupljanje dokumentacije i sprovodnice.

 

Ističemo se po najpovoljnijim cijenama za prevoz pokojnika

Jedan od razloga zašto smo u mogućnosti da ponudimo najpovoljnije cijene za prevoz pokojnika iz Njemačke u Bosnu i Hercegovinu je naša vlastita proizvodnja pogrebne opreme. Zahvaljujući tome, možemo značajno smanjiti troškove kompletnog procesa, bez potrebe za vanjskim dobavljačima. Ova interna proizvodnja uključuje kovčege i dodatnu pogrebnu opremu, što omogućava dodatne uštede za porodice koje koriste naše usluge. Naša posvećenost kvalitetu i pristupačnosti cijena pomaže da pružimo vrhunsku uslugu po najpovoljnijim uslovima na tržištu.

Kontaktirajte nas za besplatnu procjenu troškova i detaljne informacije o cijeni prevoza​


Dostupnost 24/7

Naš tim vam stoji na raspolaganju 24 sata dnevno, svaki dan u sedmici. Bilo da vam je potreban savjet ili organizacija prevoza, možete nas kontaktirati putem telefona, Vibera ili emaila u bilo kojem trenutku.

NAŠE POGREBNO DRUŠTVO

Naše pogrebno društvo, kao dio renomirane grupacije Palma, posluje više od 15 godina na području prevoza pokojnika iz inostranstva. Tokom svih ovih godina, izgradili smo reputaciju najcjenjenije kompanije u ovoj oblasti, s posebnim fokusom na transparentnost i pouzdanost. Svi prevozi su obavljeni bez ikakvih problema, uz potpunu transparentnost i poštivanje svih zakonskih regulativa.

Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu i stručnosti, stekli smo povjerenje i poštovanje ne samo lokalnih zajednica, već i stranih ambasada, s kojima imamo uspostavljene bliske saradnje. Ova priznanja potvrđuju našu posvećenost pružanju visokokvalitetnih usluga, uz maksimalno poštovanje prema porodicama koje prolaze kroz teške trenutke.

Polja označena sa * su obavezna !

Kontaktiranje je potpuno besplatno i oslobođeno bilo kakve naplate.
informacije vam pružamo bez bilo kakve obaveze prema nama!

Srbija: : +381658551740
Bosna: +387 65 471 937
Inostranstvo: +436677670128

Dostupni smo i za Hrvatsku na sve navedene brojeve.